Avocaderia de acasă
Am văzut că în New York există un restaurant care m-a umplut de invidie: Avocaderia. Totu-i pe bază de avocado. Un nou concept de fast-food, unul sănătos. Cum sunt slabe șanse să ajung prea curând, mi-am deschis unul în propria bucătărie. Fără rețete sau direcție, așa, creativ, ad-hoc. Am pus din ochi, în ce cantități am simțit.
Iaca ce mi-a ieșit:
- Un Burger Avocado (somon la cuptor, salată de spanac și sfeclă roșie, suc de lămâie, avocado întreg și susan)
Toast de avocado (salată de pătrunjel, castravete și suc de rodii/pate de avocado cu ciuperci și ardei capia/păine integrală cu maia)
Avocado și cartofi noi (o tavă de cartofi noi cu mărar/salată cu avocado, germeni de floarea soarelui, roșii/brânză telemea de capră)
Înghețată cu avocado (Acai, avocado, banană, o linguriță de Chia, scorțișoară, lapte de migdale și mix de alune, susan și nuci)
Sursă foto Restaurant Avocaderia: http://www.avocaderia.com/